Cadeautjes voor HEM!

Of het nu voor je vader, opa of je vriendje is: het is altijd moeilijk om een tof cadeau voor mannen te vinden (althans voor vrouwen). Hieronder kun je enkele toffe ideeën opdoen voor een paar elegante cadeaus te vinden!

Accessoires

Portefeuille

Een portefeuille, altijd een goed idee als cadeau! Maar geef dan wel een echte, mooie, leren portefeuille die lang meegaat en niet meteen scheurt. Je kan ook een optie nemen om de portefeuille te laten ‘graveren’ met een logo, naam, initialen, … Dit kan je navragen bij de winkel/online winkel waarbij je de portefeuille koopt of je kan het apart laten doen in een andere winkel.

Vind hier een portefeuille

Vind hier een portefeuille 2

Gsm Hoesje

Zo veel gsm hoesjes in zoveel verschillende kleuren en patronen. Kies ééntje dat je vader, opa of vriend superleuk zou vinden! Hieronder enkele leren versies.

Vind hier een gsm hoesje

Vind hier een gsm hoesje 2

Laptop Tas

Perfect voor de mensen onder ons die altijd druk bezig zijn en graag al hun informatie en zaken bij de hand willen hebben. De tas is gemaakt uit bruin leer en grijze stof. Je kan er behalve je laptop natuurlijk ook al je documenten en mappen in opbergen als je ergens gaat studeren, als je een belangrijke meeting hebt, …

Vind hier een laptop tas

Sleutelhanger Flesopener

Een superbelangrijk voorwerp voor alle mannen! Wie drinkt er nu niet graag een pintje, of zelfs een fruitsap? Een flesopener is een echte must-have voor als je zelf je flesje wilt openen! Wanneer je item hebt moet je geen gsm of andere voorwerpen gebruiken die kapot kunnen gaan.

Vind hier een sleutelhanger flesopener

Drankfles

Hoe stoer is het niet om je eigen drankfles altijd bij de hand te hebben? Niemand anders mag ervan drinken, want jouw naam staat erop! Vul het met je favoriete drankje en houd het altijd bij je.

Vind hier een drankfles

Vind hier een drankfles 2

Kledij accessoires

Manchetknopen

Manchetknopen zijn iets super-stylish. Een kostuum kan nog zo mooi zijn, maar zonder manchetknopen is het niet helemaal ‘af’. Het perfecte cadeau bij een verjaardag, vaderdag, een trouw, …

Vind hier manchetknopen

Vind hier manchetknopen 2

Strikje

Wanneer je iemand kent die mooi staat met stropdassen, maar nog beter staat met bowties oftewel ‘strikjes’, dan is dit zeker een goed idee! Strikjes kan je overal kopen, maar die van Topshop zijn super aan te raden!

Vind hier een strikje (vlinderdas)

Vind hier een strikje (vlinderdas) 2

Riem

Elke man heeft een mooie, gepaste riem nodig! Voor elke gelegenheid, al is het een trouwfeest, een tuinfeestje, een verjaardag of wat dan ook, een riem is altijd een must. Mooi in bruin, zwart, maar natuurlijk ook in andere kleuren!

Vind hier een riem

Vind hier een riem 2

Toiletgerief

Toiletzak

Ga je op reis? Weekendje weg? Nachtje ergens overnachten? Dan heb je natuurlijk een toiletzak nodig waar al je gerief in past. Sinds mannen allergisch zijn aan teveel in te pakken en niet echt omkijken naar waar ze het inpakken is een toiletzak een super cadeau. Hier kan je de meest stijlvolle toiletzakken zien.

Vind hier een toiletzak

Vind hier een toiletzak 2

Vind hier een toiletzak 3

Vind hier een toiletzak 4

Vind hier een toiletzak 5

Vind hier een toiletzak 6

Scheerpakketje

Als je nu ook nog eens de inhoud van een toiletzak kunt kopen heb je een megacadeau gescoord, volgens ons. Als je man, papa, opa of vriend een baard heeft die hij vaak graag verzorgd, dan is het misschien wel een tof idee om een scheerpakketje voor hem te kopen.

Vind hier een scheerpakketje

Vind hier scheerpakketje 2

Huis Tuin Koken

Kaars

Ken jij ook iemand die graag van geuren en kaarsen houdt? Dan hebben wij een idee voor je! De ‘Campfire Woodsmoke Soy Candle’ Kaars! Het is een kaars die de geur van kampvuur afgeeft, super rustiek, realistisch, rokerig en gezellig! Je waant je echt in de natuur, echt perfect voor die winteravonden waarbij je niets liever doet dan elkaar lekker knuffelen!

Vind hier een kaars

BBQ Set

Voor de nieuwe man hebben we natuurlijk ook iets: een BBQ Set! Ideaal op een zomerse dag, wanneer je eens lekker buiten wilt grillen, bakken en braden! Met deze set van BBQ Tools zullen je BBQ’s voor vrienden en familie altijd supergoed gaan!

Vind hier een BBQ set

Hopelijk heb je hiermee een paar toffe ideeën opgedaan en vind je het perfecte cadeautje voor de man van je dromen! 🙂