Aquamarijn

Koop een cadeaubon geldig bij Aquamarijn

Aquamarijn is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Brugge.
CADEAUBON Cadeaubon Brugge
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Aquamarijn

Laat U verrassen door een zeer persoonlijke mix van eigentijdse juwelen met mineralen en halfedelstenen, oosterse handgemaakte decoratie, gezondheidsstenen, klankschalen, sjaals en wierook.

Inspireer je met deze originele artikelen om jezelf of je interieur een warme, levendige en zeer persoonlijke toets te geven.

Reeds meer dan 20 jaar baten Paul en Greta Aqu amarijn uit, ontstaan vanuit een passie voor edelstenen en hun werking, hebben ze gebouwd aan een zeer aparte collectie met veel persoonlijkheid.

Hier voelt U de persoonlijke aanpak en passie van hen beiden en merkt U dat U hier niet zomaar een klant bent. Iedereen wordt met tijd en raad geholpen, niets is hen te veel om U te helpen bij de keuze van net dat aparte stuk dat bij U past.

Beleef de sfeer van het Oosten. Bij aankoop krijgt U ook steeds één of meerdere doosjes wierook mee uit hun zeer diverse collectie, gewoon daarom!