Boeklief

Koop een cadeaubon geldig bij Boeklief

Boeklief is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Gent.
CADEAUBON Cadeaubon Gent
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Boeklief

Sinds half januari 2018 is Gent een antiquariaat en tweedehandsboekwinkel rijker: BOEKLIEF. De naam alleen al weerspiegelt de motivatie en inspiratie van initiatiefnemer Arnold Eloy, historicus, ex-bibliothecaris en -galerist, uitgever (Mens & Cultuur) en nu ook antiquaar. Small is beautiful, naar de leuze die eertijds veel mei 68’ers inspireerde.

BOEKLIEF beschikt over bij benadering 25.000 titels, deels uit zijn persoonlijke bibliotheek, deels uit verworven collecties en de overname van een boekenfonds. Het aanbod is thematisch ruim en bevat, naast courant modern antiquariaat, bijzonder waardevolle moeilijk vindbare titels. In de shop zelf zijn zowat 2500 titels aanwezig zijn, waaronder heel wat i.v.m. filosofie, kunst, literatuur, lokale geschiedenis en Gent.

Op de website staan al bijna 1500 titels geregistreerd (auteur, titel, tags) en dat aanbod groeit iedere maand aan. Door in te tekenen op de Nieuwsbrief blijft u daarvan tijdig op de hoogte. En via e-mail kunt u ook boeken bestellen die op de website staan of die je gezien hebt in de etalage of gewoon informeren naar een boek …