De Groene Wilg

Koop een cadeaubon geldig bij De Groene Wilg

De Groene Wilg is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Aalst.
CADEAUBON Cadeaubon Aalst
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over De Groene Wilg

Komen en gaan in een losse informele sfeer, brasserie De Groene Wilg is er voor iedereen, niets moet, veel kan. Een hoofdgerecht met een goed glas bier, of eerst een voorgerecht, of liever nadien een dessertje? Aan u de keus.

In brasserie De Groene Wilg kan u terecht voor zowel een vlotte lunch, seizoensgebonden suggesties of gelegenheidsmenu’s. Steeds serveren we u kwalitatieve en verse producten met een correcte prijs/kwaliteit verhouding.

De Groene Wilg is de plek bij uitstek om belangrijke gebeurtenissen in ons leven te delen, wij doen dit aan de hand van eten en drinken in een modern & warm kader. Wij hebben menuformules voor groepen, al dan niet met aangepaste dranken, deze zijn steeds op te vragen via onze website.

Op sluitingsmomenten kunt u de brasserie reserveren voor private dining, ideaal voor privé bijeenkomsten als ook voor zakelijke ontmoetingen. De chef kookt dan voor u een vooraf samengesteld menu ( alle info op aanvraag ).