Koop een cadeaubon voor 'Boek : Trek je Plan in 50 stappen' bij WASBAR !

CADEAUBON WASBAR
Dries Henau & Yuri Vandenbogaerde, de bedenkers en eigenaars van WASBAR, reiken oplossingen aan voor dagdagelijkse problemen. Hoe sorteer je was? Wat mag er wel en niet in de droogkast? Durf je geen mensen uitnodigen bij je thuis omdat je de rommel maar niet op orde krijgt? En begin je lichtjes te zweten bij het woord 'dresscode' op een uitnodiging? Dries & Yuri zijn 'masters through experience'. Ze geven tips over hoe je een knoop terug aannaait, je met weinig middelen je interieur opfleurt, op een makkelijke manier van een oud meubel een nieuw maakt en hoe je nu eigenlijk die verdomde das geknoopt krijgt. Aan de hand van hun eigen ervaringen, én dankzij de verhalen van hun klanten, bieden Dries & Yuri je een houvast voor de eerste 50 stappen in het échte leven. Je plan moet je nog steeds zelf trekken, maar dit boek helpt je aardig op weg. Dries Henau & Yuri Vandenbogaerde studeerden in Gent, ontmoetten elkaar in die stad en bleven er plakken na hun studies. Ze combineerden een job in media en marketing met hun eigen creatief agentschap en woonden op 40m2. Zelf ontdekten ze de nood aan orde en netheid als je klein woont. Zelf leerden ze koken en zochten ze een oplossing om zelf hun was te doen, op een leuke manier. Zo bedachten ze WASBAR, dé oplossing voor mensen zonder wasmachine. In dit boek gaan ze verder met hun oplossingen voor alledaagse problemen als je alleen woont. Het boek is af te halen in WASBAR Gent of Antwerpen
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?
WASBAR is deel van de Cadeaubon Gent!
WASBAR is deel van de Cadeaubon Antwerpen!
WASBAR is deel van de Cadeaubon Leuven!
Over WASBAR

In WASBAR kan je genieten van een lekkere maaltijd op elk moment van de dag: ontbijt, brunch, lunch tot dinner! Probeer zeker onze beroemde Bagel Burgers en Bagels . Multitasken? Bij WASBAR kan je uiteraard ook een wasje draaien terwijl je afspreekt met vrienden om iets te eten of te drinken. Kortom: voel je helemaal thuis bij WASBAR!


Adres
AdresMelkmarkt 17
2000 - Antwerpen
Telefoon+32 (0)3 434 89 03
AdresGraaf van Egmontstraat 5
2000 - Antwerpen
Telefoon03 344 91 04
AdresKorenmarkt 37
9000 - Gent
Telefoon09 311 69 08
AdresTiensestraat 7
3000 - Leuven
Telefoon016/41.60.71
AdresGraanmarkt 15
2000 - Antwerpen
Telefoon+32 3 434 92 48
AdresKalandestraat 3
9000 - Gent
Telefoon+32 9 335 48 25
AdresGrote Markt 14
3500 - Hasselt
Telefoon011/41 67 43
AdresIjzerenleen 13
2800 - Mechelen
Adres De Keyserlei 43
2018 - Antwerpen
AdresHenri Mausstraat 45
1000 - Brussel
Contacteer WASBAR
Naam:
Email:
Tel (optioneel):
Bericht:
Verkoopsvoorwaarden

Zie de TadaBon algemene verkoopsvoorwaarden.

Voorwaarden specifiek aangegeven door de handelaar:
Bonnen bij TadaBon zijn geldig voor maximal 1 jaar na aankoopdatum, en uitsluitend bij de handelaar waarbij de cadeaubon werd aangekocht. De consument beschikt niet over het recht van aankoop af te zien eens de betaling is voltooid. Een aangekochte cadeaubon kan niet worden ingeruild voor een cadeaubon bij een andere bij TadaBon aangesloten handelaar. TadaBon is niet verantwoordelijk voor de goederen of diensten die de klant betaalt met de aangekochte Kadobon. TadaBon is niet verantwoordelijk indien de Klant een foutief e-mailadres van de Begunstigde invoert. Bovendien draagt TadaBon geen enkele verantwoordelijkheid indien de Kadobon na verzending al dan niet toevallig in handen van een derde valt. TadaBon is niet verantwoordelijk voor problemen met de uitvoering van de betaling door de Klant. TadaBon doet hiervoor beroep op de professionele diensten van Europabank NV ter verzekering van de veiligheid van online betalingen. Op een waardebon van Tada wordt het resterende bedrag niet teruggegeven. Het volledige bedrag moet dus in 1x ter plaatse worden opgebruikt.