B&B De Bornedrager

Geen online geschenkbonnen beschikbaar

Op dit moment kan je helaas nog geen online geschenkbonnnen kopen voor B&B De Bornedrager. Maar breng ons gerust een bezoekje in Brugge!


Bent u de eigenaar van B&B De Bornedrager? Activeer je winkel of contacteer TadaBon en wij helpen de shop te activeren!


Meer geschenkbonnen in Brugge


Over B&B De Bornedrager

B&B De Bornedrager is een luxe Bed & Breakfast in het hartje van Brugge. Onze B&B is gelegen in een historisch pand, op een boogscheut van de markt, op wandelafstand van de winkelstraten en vlakbij alle toeristische bezienswaardigheden die Brugge te bieden heeft.

De kamers, waaronder elegante suites en luxekamers zijn uniek en beschikken over alle hedendaagse comfort. Een luxueuze, charmante en romantische inrichting, de perfecte plaats om uw bezoek aan Brugge nog aangenamer te maken en tot rust te komen.

Elke kamer is voorzien van Wi-Fi, een flat screen tv, Nespresso koffie en kwalitatieve verzorgingsproducten. Alles om uw verblijf nog aangenamer, luxueuzer en ontspannend te maken. Na een heerlijke nacht kan u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Het luxueuze ontbijt samen met een glaasje champagne. Overdag is het mogelijk om gratis koffie of thee te benutten in het salon van de B&B op de benedenverdieping, ook kan er ook onze honesty bar vinden om even te genieten of tot rust te komen.

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen en u te laten genieten van onze gastvrijheid

Sorry, adults only. Onze kamers bieden geen mogelijkheid tot het opvangen van kinderen of huisdieren.