Help

Haal het meeste uit je TadaBon ervaring

Last minute cadeau: een afprintebare cadeaubon

Als je op zoek bent naar een last-minute cadeau (het overkomt ons allemaal wel eens!) kan een cadeaubon afprinten de redder in nood zijn!

TadaBon voor handelaars: facturen en boekhouding

Als handelaar die een TadaBon cadeaubon aanbiedt dien je in orde te zijn met je boekhouding. Een overzicht van de nodige documenten.

Factuur opvragen voor een aangekochte cadeaubon

Nadat u een TadaBon cadeaubon heeft aangekocht kan u hier eenvoudig een factuur / betalingsbewijs voor opvragen, bijvoorbeeld om de aankoop in te geven als onkost voor uw zaak als het een relatiegeschenk betreft. Leer hier waar u deze facturen kan terugvi

Hoe is TadaBon verschillend van Bongo Bon

Een TadaBon is net als een Bongo Bon een geschenk dat je aan iemand kan geven, en dus krijgen we soms de vraag 'wat is het verschil tussen TadaBon en Bongo Bon'? We leggen het hier even kort uit.

Hoe is TadaBon verschillend van Groupon?

Groupon is een bekende web site waar je online bonnen kan kopen voor handelaars - dat klinkt heel erg als TadaBon, dus kan je je afvragen 'wat is het verschil'? We leggen het hier even kort uit.

Cadeaubon

Een cadeaubon is een bon die je kan gebruiken om te 'betalen' in een winkel. Met andere woorden, net zoals je met gewoon geld of kaart kan doen, maar dan typisch met een personal touch, bijvoorbeeld een persoonlijk berichtje erbij en het logo en adres van

Cadeaubon kopen

Cadeaubonnen kopen bij TadaBon gebeurt online, en gebeurt in 3 eenvoudige stappen. Wij zetten ze even op een rijtje.

Instant versus Offline Only winkels

We hebben op TadaBon 2 verschillende categorieën cadeaubonnen: 'instant' en 'offline only', afhankelijk van hoe de winkel is aangesloten op ons systeem...

Cadeaubon Aanbieden

Als handelaar kan je via TadaBon eenvoudig een cadeaubon aanbieden die mensen online kunnen kopen. Hiervoor dien je slechts enkele stappen te doorlopen, en wij helpen bovendien graag mee.

Wat is Stripe betalingssysteem

Om veilig online betalingen te ontvangen voor online verkochte bonnen gebruikt TadaBon het bekende veilige betalingssysteem Stripe. Wat is dit precies?

Welke gegevens zijn nodig om een cadeaubon pagina aan te maken

Een TadaBon pagina bestaat uit 2 onderdelen qua gegevens: de gegevens die de bezoeker ziet op jouw pagina en bonnen die jouw zaak voorstellen, en gegevens in de 'backend' nodig om betalingen etc veilig en correct te doen verlopen. Hier een lijst met de ge

Hoe kan ik cadeaubonnen verifiëren?

Het belangrijkste om te onthouden is dit: de essentie van de bon is zijn code van 16 karakters. Hoe verifieer je dat deze code geldig is?
Uitstekende service is belangrijk voor ons

Jouw succes is ons succes!

  • Transparante prijzen, geen verrassingen.
  • Gebruiksvriendelijk voor jou en je klanten.
QuickSkin Parser Error: Subtemplate not found: '../site.tracking.html'