Help

Haal het meeste uit je TadaBon ervaring

← terug naar overzicht

Hoe is TadaBon verschillend van Bongo Bon

2016-01-12 03:04:13
Een TadaBon is net als een Bongo Bon een geschenk dat je aan iemand kan geven, en dus krijgen we soms de vraag 'wat is het verschil tussen TadaBon en Bongo Bon'? Goede vraag! We leggen het hier even kort uit.

Een Bongo Bon is een 'belevenis bon', waarbij je een bepaald type belevenis cadeau doet aan iemand, en die je kan inruilen bij meerdere zaken. De ontvanger kan dan kiezen bij welke zaak hij deze bon inruilt. Bijvoorbeeld een Bongo Bon rond 'gezellige brunch met 2', en de Bongo Bon is dan geldig bij de verschillende zaken die deelnemen aan deze Bongo Bon.

Een TadaBon is typisch voor een specifieke winkel. Het is dus als het ware een stem dat dat specifieke winkeltje of restaurant echt iets voor die persoon is, typisch omdat je de zaak zelf al kent en fan bent, en weet dat de ontvanger van jouw cadeaubon dat ook zou zijn.

Een voornaamste verschil zit hem vooral in de manier van aankopen: een Bongo Bon is steeds verpakt in een (leuk!) doosje met een boekje, dus dien je ofwel af te halen, ofwel met de post opgestuurd krijgen. Een TadaBon daarentegen kan je instant kopen en personaliseren online, en je bon dan afprinten of e-mailen. Met andere woorden, handiger voor de 'last-minute' situaties. 

Uitstekende service is belangrijk voor ons

Jouw succes is ons succes!

  • Transparante prijzen, geen verrassingen.
  • Gebruiksvriendelijk voor jou en je klanten.
QuickSkin Parser Error: Subtemplate not found: '../site.tracking.html'