Help

Haal het meeste uit je TadaBon ervaring

← terug naar overzicht

Cadeaubon

Artikel Categorieën: Cadeaubon
2015-12-14 07:28:24
Een cadeaubon is een bon die je kan gebruiken om te 'betalen' in een winkel. Met andere woorden, net zoals je met gewoon geld of kaart kan doen, maar dan typisch met een personal touch, bijvoorbeeld een persoonlijk berichtje erbij en het logo en adres van de winkel.

Een cadeaubon is natuurlijk een populair geschenk, omdat je de ontvanger weliswaar toont dat je hem/haar goed kent, maar toch ook vrijheid laat om helemaal naar smaak het geschenk 'in te vullen'!

Types Cadeaubonnen

Een cadeaubon is typisch ofwel voor een bepaald bedrag ('spendeer 50 EURO bij restaurant X') ofwel voor een specifiek product ('geniet van een romantisch Valentijnsmenu bij restaurant X'). 

Sommige cadeaubonnen zijn geldig bij meerdere zaken, typisch gegroepeerd onder een categorie. Bongo Bon en Vivabox hiervan in Vlaanderen waarschijnlijk het bekendste voorbeeld.

Een ander type is dan weer specifiek bedoeld om te spenderen bij één specifieke handelaar. Minder keuze voor de ontvanger, maar een grotere blijk van 'echt iets voor jou' natuurlijk: dat ene restaurantje of dat ene design winkeltje dat echt bij de persoon past! Bij TadaBon kan je uitsluitend het cadeaubonnen kopen specifiek voor een handelaar

Kopen als geschenk of aanbieden als handelaar

Hier kunnen we kort zijn: als handelaar is een cadeaubon een interessante optie om aan je klanten aan te beiden, terwijl als koper, wel, het een leuke manier is om iemand een plezier mee te doen! 

Op TadaBon: een cadeaubon kopen doe je via onze startpagina, een cadeaubon aanbieden via de speciale pagina hiervoor voor handelaars.


Uitstekende service is belangrijk voor ons

Jouw succes is ons succes!

  • Transparante prijzen, geen verrassingen.
  • Gebruiksvriendelijk voor jou en je klanten.
QuickSkin Parser Error: Subtemplate not found: '../site.tracking.html'