Help

Haal het meeste uit je TadaBon ervaring

← terug naar overzicht

Cadeaubon kopen

Artikel Categorieën: Cadeaubon TadaBon platform
2015-12-14 07:28:37
Een cadeaubon kopen bij TadaBon gebeurt online, en gebeurt in 3 eenvoudige stappen. Hier zijn ze even op een rijtje:
  1. Kies de winkel waarvoor de cadeaubon geldig is. Je kan filteren op regio (bijvoorbeeld enkel cadeaubonnen uit Oost-Vlaanderen, categorie (bijvoorbeeld enkel wellness/beauty cadeaubonnen) of beiden om sneller een winkel te vinden die helemaal past bij jouw gelukkige ontvanger!

  2. Op de cadeaubon pagina van de winkel, specifieer hoe jouw cadeaubon eruit ziet: welk bedrag of aanbieding, van wie, voor wie, en eventueel een persoonlijk berichtje. Verder kan je ook de leveringsmethode aanduiden: sturen wij de bon op via email, of print je hem zelf af?

  3. De laatste stap is de 'checkout': kijk jouw bestelling nog eens na, vul jouw persoonlijke gegevens in, en de gegevens van jouw betaalkaart om de bestelling te vervolledigen. Eens je je ervan verzekerd hebt dat alles goed is ingevuld, klik op de rode knop onderaan om je bestelling te vervolledigen.


En klaar! Je komt op de bevestigingspagina waar je meteen jouw gekochte cadeaubon kan bekijken als pdf bestand, en we sturen je ook een bevestigingsmailtje met alle gegevens en de bon. 

Als je hebt aangeduid dat wij de bon moeten emailen is dat meteen gebeurd en ben je helemaal klaar, zoniet is het nog even afdrukken, eventueel leuk verpakken, en afgeven natuurlijk!

Surf naar onze startpagina om in luttele seconden jouw cadeaubon te kopen!

Uitstekende service is belangrijk voor ons

Jouw succes is ons succes!

  • Transparante prijzen, geen verrassingen.
  • Gebruiksvriendelijk voor jou en je klanten.
QuickSkin Parser Error: Subtemplate not found: '../site.tracking.html'