Bistro Mariette

Koop een cadeaubon geldig bij Bistro Mariette

Bistro Mariette is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Leuven.
CADEAUBON Cadeaubon Leuven
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Bistro Mariette

In Bistro Mariette staat onze keukenchef Koen Lienard met zijn echtgenote Karin klaar om jou, samen met hun dochter Kirsten, schoonzoon Nathan en het hele team, een mooie restaurantervaring te bezorgen.

Voor ons is Wilsele een beetje thuiskomen. Door onze mama en oma Mariette hebben we allemaal een band met Wilsele. We zijn dan ook trots en blij dat we uitgerekend hier de geschikte locatie gevonden hebben.

Ons concept is eenvoudig: vernieuwend maar geïnspireerd op de klassieke keuken, laagdrempelig, goede wijnen, originele drankjes en een ongedwongen gastvrijheid. Foodsharing staat centraal. Lekker eten delen met je tafelgenoten. Proeven van de keuze van je gezelschap en nieuwe smaken ontdekken.

Het keukenteam gaat zeer creatief te werk - de menukaart wisselt dan ook voortdurend - inspelend op de seizoenen en met veel respect voor de producten. Hoewel er ook vlees en vis worden geserveerd, zijn het toch vooral groenten die de hoofdrol spelen. Naast à la carte kan je bij Bistro Mariette, zowel ’s middags als ’s avonds, kiezen voor een menuformule. Alle gerechten staan voor pure verwennerij. Chef-kok Koen werd dan ook gekroond tot één van de 33 Meesterkoks van België én tot Mastercook of Belgium, twee titels die bewijzen dat hij zijn strepen in de keuken verdient.

We hebben ons laten inspireren door de manier waarop we zelf graag van eten genieten. In Bistro Mariette willen we de sfeer en gezelligheid weergeven van een familiefeestje. Thuiskomen chez Mariette, onze mama en oma, staat voor ons synoniem aan altijd welkom zijn, food to share, uitgebreid en gezellig te tafelen met familie en vrienden.

Met ons hele team kijken we ernaar uit u te verwelkomen!