Boetiek IF

Koop een cadeaubon geldig bij Boetiek IF

Boetiek IF is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Oostende.
CADEAUBON Cadeaubon Oostende
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Boetiek IF

Sinds 50 jaar wordt Boetiek IF uitgebaat door dezelfde familie. Nicole startte in de zaak in 1973 en heeft de winkel haar ganse leven met hart en ziel uitgebaat. In 2016 nam haar dochter Murielle de zaak over.

Van jongsafaan was Murielle betrokken bij de winkel en het was haar grote droom om ooit de winkel van haar mama over te nemen.

Begin 2023 kreeg de winkel een totale nieuwe look. De collecties zijn zeer uiteenlopend, voor een kleine winkel bieden ze een zeer ruim aanbood. Voor jong en oud, klassiek tot hip, van maat 38 tot 50. Belgische merken als Signe Nature, Alliance en Deborah, als het Duitse Rabe en Lecomte. Voor jassen werken ze samen met het Deens topmerk Junge.

Veel klantjes komen bij Boetiek IF voor persoonlijk advies en een leuke babbel. Een unieke service die je niet meer vindt in de ‘high street shops’.

Nicole, met haar jarenlange ervaring, en Murielle, dat een nieuwe wind brengt in de winkel, vormen de magische formule voor Boetiek IF.