De Kleine Johannes

Koop een cadeaubon geldig bij De Kleine Johannes

De Kleine Johannes is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Leuven.
CADEAUBON Cadeaubon Leuven
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over De Kleine Johannes

De grootste troef van De Kleine Johannes zijn de boekhandelaars. Het zijn stuk voor stuk gepassioneerde, vakbekwame experten van het kinder -en jeugdboek. Zij staan iedereen bij met raad en daad en vormen de ziel én ruggengraat van De Kleine Johannes. Dankzij hen blijft de reputatie die De Kleine Johannes heeft opgebouwd sinds 1978 intact.

Dat de Bologna Children’s Book Fair in 2018 De Kleine Johannes uitnodigde als één van de toonaangevende kinderboekhandels in Europa, is aan hen te danken.

We hebben bewust gekozen voor de toevoeging “boeken & verhalen”. Vandaag is een zelfstandige boekhandel meer dan boeken. Zeker eentje als De Kleine Johannes. Wij zien De Kleine Johannes als een open huis waar permanent verhalen voor kinderen ontstaan van creatieve mensen, van lezers, van mensen uit het onderwijs en het culturele leven, van bibliothecarissen, van toevallige passanten, van iedereen. Bovendien geloven we in samenwerking in de breedste zin van het woord.

Een boekhandel als De Kleine Johannes is immers innig verbonden met de buurt, de stad en haar brede omgeving. We willen deze kleurige band onderhouden en versterken waar we kunnen.