Hotel Jan Brito

Koop een cadeaubon geldig bij Hotel Jan Brito

Hotel Jan Brito is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Brugge.
CADEAUBON Cadeaubon Brugge
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Hotel Jan Brito

In het centrum van Brugge met mogelijkheid tot parking, op 200 meter van de Grote Markt, ligt Hotel Jan Brito. Het 16de eeuwse herenhuis, generaties lang de thuisbasis van adellijke families, werd omgebouwd tot een viersterrenhotel met alle comfort en ontvangt zijn gasten in een oase van rust.

Ideaal als u eens romantisch wil overnachten in het hartje van Brugge, maar net zo goed om na uw business meeting te relaxen.

Kiest u voor Hotel Jan Brito, dan bent u zeker van comfort, een hartelijk onthaal en een onberispelijke service.

Uw ideale uitvalsbasis voor een weekendje Brugge! Alle 37 kamers zijn voorzien van een volledig uitgeruste badkamer, haardroger, telefoon, flatscreen TV met video on demand, minibar, kluis, gratis WiFi, koffie of thee en airconditioning (regelbaar per kamer). Al onze kamers zijn ook uitgerust met een unieke Aroma shower head. Of u nu kiest voor een romantische overnachting, een hotel met een tuin en sauna om in tot rust te komen of gewoon een hotel in het centrum vlakbij alle bezienswaardigheden… Hotel Jan Brito is de perfecte keuze.