Hotel Navarra

Koop een cadeaubon geldig bij Hotel Navarra

Hotel Navarra is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Brugge.
CADEAUBON Cadeaubon Brugge
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Hotel Navarra

Overnacht in Hotel Navarra Brugge, één van de mooiste hotels van de stad. De authentieke charme van ons hotel, een erkend historisch monument, zal u zonder twijfel weten te bekoren. Voeg daar onze persoonlijke, gastvrije service en talrijke hotelfaciliteiten aan toe en uw verblijf in ons familiaal 4-sterren hotel wordt er een om nooit meer te vergeten.

Laat u verwennen bij Hotel Navarra Brugge en ontdek onze onovertroffen service en hartelijke, huiselijke sfeer. Tijdens uw citytrip of zakenreis verzorgen wij steevast alles tot in de puntjes in een ontspannen, gezellige sfeer! Bij Hotel Navarra staat een topteam van loyale medewerkers altijd met een glimlach voor u klaar. We zorgen ervoor dat u straks met een goed gevoel op uw bezoek aan Brugge terugblikt!

Ontspan in onze wellness met sauna, zwembad en fitnessruimte of laat u verleiden door een drankje in onze knusse hotelbar. Geniet vervolgens van een heerlijke nachtrust in een kraaknette, comfortabele hotelkamer.

U bent van harte welkom!