Jackelyn

Koop een cadeaubon geldig bij Jackelyn

CADEAUBON
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Jackelyn

Jackelyn zag het leven dankzij Eline en Julie Casier. Zussen en hartsvriendinnen met dezelfde droom, ons enthousiasme in onze job leggen en daarmee anderen inspireren.

We houden beide zielsveel van kindjes en ook wel een beetje heel veel van mode. We zijn er rotsvast van overtuigd dat ieder kind recht heeft op de ontwikkeling van een eigen identiteit. Kinderen halen hun inspiratie tegenwoordig steeds vaker bij hun eigen idolen waarmee ze via social media rechtstreeks mee in contact staan. Een stijl waar mama of papa niet altijd mee akkoord gaan.

Met onze service en het gamma aan schoenen en kledij in onze winkel streven we naar een toffe stijl en identiteit waar zowel het kind als de ouders helemaal warm voor lopen.

Bij ons kan je terecht voor persoonlijk advies en een hartelijke babbel. Onze cosy corner is ideaal voor de broer, zus, mama of papa die shoppen net iets minder plezant vindt.

Naast toffe kledij en hippe schoenen, vind je bij ons ook sokken, regenjassen, badpakken, mutsen, tasjes, cadeaubonnen, leuke accessoires en cadeautjes voor allerlei feestjes.