Lilli-Loe

Koop een cadeaubon geldig bij Lilli-Loe

Lilli-Loe is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Aalst.
CADEAUBON Cadeaubon Aalst
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Lilli-Loe

Ben je op zoek naar een persoonlijk geschenk voor iemand die je nauw aan het hart ligt? Of worden jullie binnenkort trotse ouders? Bij Lilli-Loe kan je terecht voor gepersonaliseerde geschenken en zorgvuldig afgewerkte doopsuikerbedankjes.

In de winkel vindt je een ruim aanbod aan chocolade, koekjes, snoep en andere lekkernijen. Snoeptaarten zijn steeds vers gemaakt en op bestelling te verkrijgen.

Schenk jij liever een blijvend cadeau dat niet op een paar dagen opgesmuld is? Dan kan je leuke producten kiezen uit een aantal vaste collecties: geurkaarsen, interieursprays, badproducten, wenskaarten en droogbloemen.

Onze specialisatie is het handgemaakt babyassortiment. Deze hippe geschenken worden in ons eigen atelier vervaardigd. De klanten kunnen hun materialen en personalisatie zelf kiezen. Er is dus ook voor de allerkleinsten een ruim aanbod in de winkel: babymandjes, slabben, speenkoorden, pampertaarten, etc..

Als laatste zijn wij ook exclusieve verdeler van de ‘droeige blommekortjes’. Stijlvolle wenskaarten met droogbloemen en spreuken in het Aalsters dialect.