Lise's Knooppunt

Koop een cadeaubon geldig bij Lise's Knooppunt

Lise's Knooppunt is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Brugge.
CADEAUBON Cadeaubon Brugge
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Lise's Knooppunt

Welkom bij Lise's Knooppunt!

Allereerst is het hier een plaats waar ik alle geheimen van het knopen prijsgeef. Maar ook andere wegen leiden hierheen...

Je kunt hier onder andere terecht voor draagadvies. Je leert er je baby op een veilige en ergonomische manier dragen.

Ook voor een rebozomassage kan je hier terecht. Dat is een massage die met geweven doeken over de kledij heen gegeven wordt. Deze massagevorm komt overgewaaid uit Guatemala en Mexico en wordt voornamelijk in en na de zwangerschap gegeven.

Daarnaast geef ik ook babymassage, dit is ideaal voor baby's tussen 6 weken en kruipleeftijd. Ik toon de massage voor op een pop, zo kun jij de technieken meteen op je baby oefenen. Na de babymassage mag je baby heerlijk genieten in de TummyTub.

Niet alleen baby's en volwassenen genieten van een massage. Ook voor kinderen heeft dit alleen maar voordelen! Daarom kan je bij mij ook terecht voor een kindermassage. Dit geheel aangepast aan de noden en wensen van het kind. De kindermassage wordt voornamelijk gegeven tussen 4 en 12 jaar. Er blijft steeds een ouder aanwezig tijdens de hele massagesessie.

In mijn praktijk is er, indien dit nodig zou zijn, ruimte beschikbaar om je kindje te voeden.

Woon je in regio Brugge, maar is het moeilijk voor jou om de verplaatsing te maken? Dan kom ik graag voor een consult tot bij jou!

Steeds welkom!