Luv L'Oeuf

Koop een cadeaubon voor Luv L'Oeuf

CADEAUBON Luv L'Oeuf
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?
Luv L'Oeuf is deel van de Unigiftcard Dinner!
Luv L'Oeuf is deel van de Stadsbon!
Luv L'Oeuf is deel van de Cadeaubon Gent!
Luv L'Oeuf is deel van de Unigiftcard Local!
Over Luv L'Oeuf

Want waarom niet? Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, en de gezelligste! Waarom niet je date wat vroeger inplannen, brunchen in de namiddag, je kater in stijl trotseren of eens met de voetjes omhoog je dag inzetten? Waarom niet in het weekend je eigen krokant zuurdesembrood aansnijden wat gevuld is met roerei, spek, champignons, trostomaatjes en Cheddar? Regels zijn er voor ons om te breken, of toch wat ontbijt betreft.

Waffles, Eggs Benedict en Bloody Mary’s zijn de eerste 3 dingen waar wij met het ochtendgloren aan denken en het nederige eitje is de basis van al wat mooi en lekker is op ontbijtvlak. Shakshuka, Brioche French Toast, Huevos Rancheros en Mimosa’s volgden al snel als must-haves op ons menu.


Adres
AdresNederkouter 30
9000 - Gent
Contacteer Luv L'Oeuf
Naam:
Email:
Tel (optioneel):
Bericht:
Verkoopsvoorwaarden

Zie de TadaBon algemene verkoopsvoorwaarden.

Voorwaarden specifiek aangegeven door de handelaar:
Vervallen cadeaubonnen kunnen alleen gebruikt worden na verlenging van de vervaldatum. Contact via Instagram of Messenger. Niet verlengd = niet geldig. Cadeaubonnen die maximaal 3 maanden vervallen zijn, kunnen verlengd worden tegen een administratieve kost van 2,50 euro. De verlenging is maximaal 30 dagen. Cadeaubonnen die maximaal 6 maanden vervallen zijn, kunnen verlengd worden tegen een administratieve kost van 3,50 euro. De verlenging is maximaal 30 dagen. Cadeaubonnen die langer dan 6 maanden vervallen zijn, kunnen niet meer verlengd worden. Wij kunnen in geen geval geld teruggeven op cadeaubonnen. Cadeaubonnen die slechts gedeeltelijk zijn opgebruikt, kunnen verder opgebruikt worden binnen de oorspronkelijke vervaldatum, maar kunnen niet verder verlengd worden.