MAISON NATIONALE City Flats & Suites

Koop een cadeaubon geldig bij MAISON NATIONALE City Flats & Suites

MAISON NATIONALE City Flats & Suites is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Antwerpen.
CADEAUBON Cadeaubon Antwerpen
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over MAISON NATIONALE City Flats & Suites

MAISON NATIONALE City Flats & Suites ligt op een absolute toplocatie, in het hartje van de Antwerpse modewijk en pal in het culturele hart van Antwerpen. Vroeger heette deze wijk ‘de parochie van miserie’, maar daar is vandaag niets meer van te merken. Wandel eens door de recent heraangelegde Nationalestraat met haar prachtige modezaken. De Nationalestraat is trouwens de ideale verbindingsas tussen het historische stadscentrum en het hippe Zuid. De meeste toeristische trekpleisters en befaamde straten bevinden zich dan ook gewoon op loopafstand:

• Groenplaats (5 min.) en Grote Markt (6 min.) • Huidevettersstraat (8 min.), hét shoppingmekka • Kloosterstraat met antiek- en brocantewinkels (4 min.) • Marnixplein met op elke hoek van het plein een gezellig restaurant of trendy bar (5 min.) • Kammenstraat, de meest ‘wicked’ modestraat van Antwerpen (2 min.) • Meir (8 min.) met voornamelijk de grote shoppingketens Kortom, Maison Nationale is uw ideale uitvalsbasis om Antwerpen te ontdekken.

Ontdek het gezicht achter Maison Nationale