Pompette

Koop een cadeaubon geldig bij Pompette

Pompette is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Gent.
CADEAUBON Cadeaubon Gent
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Pompette

Pompette is jouw adres in Gent voor Europese bio- en natuurwijnen, huisbereide aperohapjes en een heerlijke selectie kazen en charcuterie. Renske en Barbara bieden kwalitatieve, originele producten aan op een zeer laagdrempelige manier.

Originele bio-en natuurwijnen

Bij Pompette wordt wijn toegankelijk gemaakt voor iedereen. Het is een product waar nog te vaak een elitair kantje aan zit. Renske helpt je persoonlijk met het kiezen van de wijn die jij nodig hebt voor welke gelegenheid het ook mag zijn. Het merendeel van onze wijnen importeren ze trouwens zelf. Renske selecteert elke wijnboer en wijn zorgvuldig op basis van regio, de manier waarop de druiven geteeld worden en hoe de wijn gemaakt wordt. Ze verkopen enkel Europese wijnen van kleinschalige wijnboeren die natuurlijk, biologisch of biodynamisch werken, alsook enkele leuke niet-alcoholische aperitief dranken.

Huisbereide aperitiefhapjes

Cliché of niet, maar geluk zit echt wel in eenvoudige dingen. Daarom laat Pompette zich voor de aperohapjes vooral inspireren door de mediterraanse keuken, waar de aperitivo of l'apéro vooral bestaat uit simpel, maar o-zo smaakvolle producten. Je zal dus vooral de puurheid en eenvoud van onder meer de Italiaanse, Franse en Spaanse keuken terugzien in de hapjes, met hier en daar een lokale invloed.

Het assortiment van aperitiefhapjes wisselt regelmatig. Naast een aanbod aan charcuterie en kazen, kan je ook allerlei dips, crackers, gepekelde groenten en andere koude & warme bereidingen bij ons kopen. Stuk voor stuk geselecteerd of met heel veel liefde bereid door chef Barbara.

Tenslotte kan je bij Pompette ook terecht voor cadeaupakketten of aperoplanken op maat én kan je ter plaatse ook iets drinken in de bar of op het terras!