Ristorante Guzzi

Koop een cadeaubon geldig bij Ristorante Guzzi

Ristorante Guzzi is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Leuven.
CADEAUBON Cadeaubon Leuven
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Ristorante Guzzi

Ristorante GUZZI is ontstaan uit onze passie voor het authentieke Italië.

Na het succesvol brengen van de 'slow food' revolutie in Leuven, brengt het team achter Rossi opnieuw een nieuwe revolutie rond 'Italiaanse authenticiteit' onder de naam 'GUZZI'.

Chef Felice Miluzzi's antwoord om trouw te blijven aan de Italiaanse authenticiteit is niet door te buigen voor traditie of cliché; integendeel, hij verdedigt de Italiaanse authenticiteit door het Italiaanse icoon zoals pizza te verjongen, en door onophoudelijk te zoeken naar uitzonderlijke ingrediënten en seizoensgebondenheid, wat hij beschouwt als de essentie van de Italiaanse keuken.

Elke pizza van Guzzi begint zijn leven met biologische tarwe van oude variëteiten uit Vento (Antico Molino Rosso); ze werden tot op de dag van vandaag met stenen gemalen om zowel de smaak als de voedingswaarde te behouden; ons deeg krijgt alle tijd om goed te rijzen voordat het zijn begeleiding van het echt uitzonderlijke vindt: San Marzano tomaat uit het meer van Sarnese Nocerino, ansjovis uit Cetara, rode uien uit Tropea, fauna en flora uit Guzzi's eigen tuin ...

Naast de pizza van Guzzi's serveren we ook op het seizoen geïnspireerde kleine gerechten (antipasti) om te verwennen of te delen. Dit zijn al even iconische Italiaanse gerechten waarbij we de nadruk leggen op de puurheid, de versheid en het vakmanschap van de ingrediënten.