Sevens

Koop een cadeaubon geldig bij Sevens

Sevens is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Gent.
CADEAUBON Cadeaubon Gent
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Sevens

Het verhaal begon met Karin Sevens haar fascinatie voor elegantie, haar passie voor leder en authentieke materialen. Voeg daarbij haar onlosmakelijke liefde voor Italië en je krijgt de ideale cocktail voor een enthousiaste start in 1985. Sevens Bags was een feit!

Sindsdien vind je bij Sevens Bags in Gent een persoonlijk en coherent aanbod handtassen en accessoires van de meest verfijnde Italiaanse en Franse huizen. We selecteren onze merken altijd op basis van hun geschiedenis. De meeste huizen die we vertegenwoordigen zijn gespecialiseerd in lederwaren. Hun knowhow en vakmanschap zijn zichtbaar in alle artikelen. Hierdoor onderscheiden wij ons met een uitgesproken en innovatieve kijk op lederwaren.

Doorheen de jaren werden bepaalde merken vervangen. Maar wat altijd hetzelfde bleef, is de inzet van ons gepassioneerd team dat alles uit de kast haalt voor een uiterst aangename winkelervaring, accuraat en waardevol advies inclusief.

Bijna dertig jaar na de oprichting van Sevens Bags was het tijd voor een nieuwe uitdaging met de start van Sevens Shoes in 2014. Met de schoenen erbij konden we onze klanten eindelijk een totaalbeleving aanbieden; een volledige look van top tot teen. Sevens Shoes is de perfecte aanvulling op Sevens Bags. We werken volgens dezelfde waarden en filosofie. De basis is en blijft onze passie voor lederwaren en vakmanschap, die je terugvindt in elk paar schoenen.

We zijn alvast benieuwd wat de volgende 35 jaar voor Sevens Bags & Shoes zal brengen.