Soft Living

Geen online geschenkbonnen beschikbaar

Op dit moment kan je helaas nog geen online geschenkbonnnen kopen voor Soft Living. Maar breng ons gerust een bezoekje in Kortrijk!


Bent u de eigenaar van Soft Living? Activeer je winkel of contacteer TadaBon en wij helpen de shop te activeren!


Meer geschenkbonnen in Kortrijk


Over Soft Living

Het is niet altijd evident om de juiste informatie te vinden bij een aankoop van bedlinnen. De ene persoon slaapt beter in crispy katoenen lakens, de andere persoon heeft liever linnen beddengoed, en nog anderen kunnen niet meer zonder een zijden kussensloop om haar en huid optimaal te beschermen. SOFT LIVING helpt je bij het maken van de juiste keuze, want een goede nachtrust doet ons allen wonderen.

Naast onze verschillende collecties bedlinnen, biedt SOFT LIVING ook homewear en pyjama’s aan, gemaakt van uiterst kwalitatieve stoffen met een stijlvolle, tijdloze look. Ook badkamerproducten zijn bij ons verkrijgbaar: badhanddoeken, washandjes en badjassen.

Onze showroom met onze collecties kan je enkel op afspraak bezoeken, zodat we jullie één op één kunnen bijstaan in de verschillende keuzes en persoonlijk advies geven. Indien je graag je bed-of badlinnen op maat laat maken, zitten we met plezier met je samen om de opties te overlopen. Stuur gerust een mailtje naar hello@softliving.be of bel Julie op +32 471 93 00 41.