The Spirit of Bruges

Koop een cadeaubon geldig bij The Spirit of Bruges

The Spirit of Bruges is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Brugge.
CADEAUBON Cadeaubon Brugge
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over The Spirit of Bruges

Zaakvoerster Veerle Hoorelbeke voerde reeds enkele jaren handgemaakte handtassen in vanuit Kaapstad en kreeg zo de smaak te pakken om zelf ook unieke modellen te gaan ontwerpen en te verkopen in haar winkel in Brugge. Ze volgde een cursus lederbewerking te Lokeren en ondertussen ligt de eerste collectie van VHL Designs reeds in de rekken.

Alle artikelen worden steeds met de hand gemaakt in het land van herkomst. Zo komen de hoeden uit Italië, Nederland en Amerika, de sjaals uit India, de juwelen uit Israël en Nederland. De handgemaakte handtassen die in Brugge verkocht worden zijn eigen creaties of komen uit Kaapstad. Er is tevens een klein assortiment van cardigans/pulls/topjes uit Noorwegen beschikbaar.

De stukken worden fairmade/fairtrade geproduceerd met kwaliteitsvolle grondstoffen zoals merinowol en zijde. Ook het respect voor het product wordt dus steeds in het concept meegenomen. Zaakvoerster Veerle werkte voordien ook in diverse winkels om op die manier verkoopservaring op te doen en haar klanten correct advies te kunnen verlenen.