Transbalance

Koop een cadeaubon geldig bij Transbalance

Transbalance is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Aalst.
CADEAUBON Cadeaubon Aalst
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Transbalance

TRANSBALANCE wil jou begeleiden in het proces om tot een diepere verbinding te komen met je diepste Zelf (‘je innerlijke kind’), en/of met je (levens)partner.

Dit via massage, workshops voor singles en koppels, preventief (online en in de praktijk) gezondheidsadvies oa. via frequentietherapie. Thema's die centraal staan bij de workshops zijn: connectie/verbinding, meditatie, verdieping, tantric dance, aanraken/knuffelen, massage, vanuit een zuivere tantrische levensvisie (intake vereist voorafgaand aan inschrijving).

Bij Transbalance gaan we uit van een holistische benadering en willen wij jou begeleiden naar ZELFZORG. Holistisch komt van het Griekse 'holos', wat staat voor 'geheel'. Alles is met elkaar verbonden in ons lichaam en ook rondom ons. Zoals op microniveau alles is verbonden (lichaam, mentaal en spiritueel), zijn wij ook daarbuiten allen met elkaar verbonden (ook met de dieren, de natuurverschijnselen). Dit is al een eeuwenoude kennis die de sjamanen reeds van oudsher beoefenen. Alles is trilling, alles is energie ! Leer om jouw trillingsniveau te verhogen en jou beter te voelen, meer succesvol te zijn in alles wat je doet en dit met meer gemak en plezier.

Je kan bij mij terecht voor intuïtieve, energetische massages waarbij ik mijn kennis & intuïtie samen de FLOW van de massage laat bepalen. Geen enkele massage is 2x identiek dezelfde.

Ontdek hier het gezicht achter Transbalance.