Unieke Wellness Boerderij

Koop een cadeaubon geldig bij Unieke Wellness Boerderij

CADEAUBON
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Unieke Wellness Boerderij

Dit vakantiehuis in de Vlaamse Ardennen biedt een ideale plek voor een ontspannen en luxe vakantie met accommodatie voor maximaal 6 personen. Wat dit vakantiehuis echt bijzonder maakt, zijn de uitgebreide wellnessfaciliteiten. Gasten kunnen genieten van maar liefst twee sauna's, een jacuzzi met 3 zitplaatsen en 1 ligplaats, een hammam, een bubbelbad voor 1 persoon, en een relaxerend voetbad.

De wellness-ervaring gaat verder met een Finse sauna met lichttherapie en een infraroodsauna. Na een verwarmende sessie in de sauna's kun je afkoelen onder de diverse afkoeldouches of ontspannen in de prachtige tuin.

Voor de liefhebbers van buiten koken is er een volledig uitgeruste buitenkeuken met een boretti gas BBQ, een kookplaat op gas, een pizza bakplaat, een rookbox, ijskast en andere BBQ-accessoires.

De omgeving van de Vlaamse Ardennen biedt bovendien talloze wandel- en fietsroutes voor wie graag van de natuur wil genieten. Kortom, dit vakantiehuis is de perfecte plek voor quality time, ontspanning en culinair genot, en belooft een onvergetelijk verblijf.